Középiskolás korom óta sokzszor foglalkoztam zene- és hangvágással, mixeléssel. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatott villamosmérnöki tanulmányaim alatt stúdiótechnika és hangtechnika-akusztika irányokba szakosodtam, így háttértudást is szereztem ezeken a területeken. Zenei szerkesztője és műsorvezetője voltam egy zenei témájú rádióműsornak az egyetemi évek alatt a Rádió Pozitívon, a Budavári Schönherz Stúdióban. Különböző eseményekre számos fellépő és szalagvató táncos zenét vágtam már össze, és ma is rendszeresen készítek mixeket. A vágásnál kifejezetten ügyelek a ritmus, a szinkron és a zenei struktúra megtartására, hogy ne sértse a fület a végeredmény, sőt inkább hallani se lehessen, hogy történt vágás. Ebben táncos videóban hallható egy összeállítás, amit én vágtam össze.

Hangfelvétel utómunka

Vállalom szöveges hangfelvételek utómunkázását, például videók hangját, narrációkat. A felvételt a zajoktól amennyire lehetséges megtisztítom, kompresszálom, a maximális torzításmentes jelszintre beállítom.

Hangvágás

Vállalom hangfelvételek és zenék összevágását videókhoz, eseményekre, fellépésekre, ügyelve a zenei integritás megtartására.

Mixek készítése

Vállalom hosszabb-rövidebb mixek készítését tánctanároknak, fitness és zumba oktatóknak,

Close Menu